O NAMA

LJETNI ODMOR U BRELIMA

Brela, biser Makarske rivijere, sastoje se od niza zaselaka uzduž obale u podnožju planine Biokovo. Među brojnim atraktivnim breljanskim plažama čak tri udovoljavaju najstrožim kriterijima ekologije, sigurnosti i ljepote te im je dodjeljeno prestižno međunarodno priznanje: Plava zastava. Jedna od njih je i šljunčana plaža Stomarica u istoimenoj uvali. Neposredno iznad plaže Stomarica, u prvom redu kuća do mora, u borovoj šumi, nalazi se kuća Natalia s udobnim apartmanima.

Naša obitelj već desetljećima svako ljeto s veseljem poželi dobrodošlicu brojnim gostima. Gostoljubivost je naš stil života, i ućiniti ćemo apsolutno sve da Vaš boravak u Brelima bude nezaboravan.

NAŠE OBEĆANJE

U uvijek spojenom i užurbanom svijetu teško je naći vrijeme i mjesto za isključiti se, bar na kratko. Koliko ste puta planirali opuštajući odmor, ali upali u jednu od brojnih klopka za turiste?

Iako industrijski turizam nije zaobišao Hrvatsku, pa ni Brela, u Brelima još uvijek možete naći onu posebnu vrstu odmora, gdje se toćate u iskonskoj vodi južnog Jadrana, s glavom u prijatnom hladu borove šume, i jednostavno guštate sve što je dobro u životu s vašim najdražima.

Ako vas zanima aktivniji odmor, i u tome Vam možemo izaći u susret: canyoning po rijeci Cetini*, planinarenje po Biokovu*, ronjenje*, skijanje na vodi*, parasailing*, windsurfing*, noćni život*, gastronomija* i mnoštvo drugih aktivnosti.

Koja god da bila Vaša strast, dati ćemo sve od sebe da omogućimo Vaš savršeni odmor.

(*) usluge trećih strana, ovisno o dostupnosti.

NAŠA LOKACIJA

Brela su skup obalnih zaselaka, te nemaju samo jedan jedini centar mjesta.

Naša kuća se nalazi približno

  • 40m od plaže (kroz kratki puteljak i stepenice)
  • 500m od povijesnog centra (koji uključuje crkvu), u smjeru zapad
  • 1.5km od administrativnog centra (škola, vatrogasci, itd.), u smjeru istok
  • 2km od trgovačkog središta (pošta, turistička zajednica, zabavni sadržaji, većina dućana), u smjeru jugoistok
  • 150m od stare luke
  • 300m od dva najbliža restorana
  • 50m od najbližeg kafića.

NAŠI BROJEVI

6 APARTMANA
44 GODINE POSLOVANJA
40 METARA OD MORA
1 JEDINSTVENA LOKACIJA

TIM KUĆE NATALIA

DARKO

DARKO

Domaćin i menadžer
EDNA

EDNA

Domaćica